Home » deze week

Hallo,

deze week vrijdag, 27 november bak ik; 

Meneer MAX, GRANOLA classic en de WORTEL-WALNOOT-TAART   


Meneer MAX

3,70 €

Hollands tarwebrood

met volkoren tarwebloem, honing, gist, water en een snufje zout.


GRANOLA classic

5,50 € / fles

behoedzaam geroosterde amandelen,

sesamzaden, havervlokken,

zonnebloempitten en honing.


WORTEL-WALNOOT-TAART 

per punt:  2,50 €

hele taart: 27,50 €

met tarwe, wortelen, walnoten, zonnebloemolie, citroenschil en -sap, sinaasappelschil en -sap, kaneel, rietsuiker, vanille en ei


Bestellen

Bestellingen voor deze week a.u.b. uiterlijk tot donderdag middag

Je kan makkelijk via het onderstaande contactformulier bestellen of direct een mailtje sturen. Uiterlijk op donderdag krijg je een persoonlijke reactie, zodat je zeker weet, dat vrijdag je bestelling voor je klaar staat. 

Afhalen

Vrijdag staat alles voor je klaar, je vind je bestelling op het schap voorzien van je naam. Het kan dus zonder contact afgehaald worden.

Graag tussen 11 en 13 uur afhalen.

Schikt het niet, dan vinden wij wel een ander moment.

Extra bestellingen, zoals verjaardagstaarten, worden natuurlijk vers voor je gebakken en kunnen op een ander moment en/of dag afgehaald worden.  

Inpakken

Het is wel handig, om een theedoekje of broodzakje voor het brood, bakjes voor de taarten en eventueel een tasje mee te nemen, als je je baksels komt halen. We proberen aan verpakkingsmateriaal te besparen en gebruiken bovendien herbruikbare blikken en glazen potten. 

Betalen

Wij vragen, om het bedrag van tevoren over te maken. Hiervoor sturen we je graag de rekeningnummer, een betaalverzoek of een tikkie toe. Wil je toch liever contant betalen, dan graag gepast in een envelopje.

Bedankt voor je begrip.