Home » deze week

Deze week vrijdag, 17 september bak ik de;

MixMax Olijfolie Crackers en de suikervrije Canadese appeltaart

 

MIXMAX    

3,90 €

zuurdesem brood

met spelt, havervlokken, zonnebloempitten, pompoenpitten, lijnzaad, gist, water en zout.

 


OLIJFOLIE-CRACKERS

2,50 € 

roggecrackers met zonnebloempitten,

sesam en lijnzaad, pompoenpitten,

snufje zout en olijfolie 


suikervrij 

CANADESE APPELTAART 

per punt:  2,50 €

hele taart: 27,50 €

met spelt, havervlokken, amandelen, walnoten, hazelnoten, rozijnen, appels, roomboter, ahornsiroop, kaneel, vanille en een klein beetje zeezout


Bestellen

Bestellingen voor deze week a.u.b. uiterlijk tot donderdag middag. 

Je kan makkelijk via het onderstaande contactformulier bestellen of direct een mailtje sturen. Uiterlijk op donderdag krijg je een persoonlijke reactie, zodat je zeker weet, dat vrijdag je bestelling voor je klaar staat. 

Afhalen

Vrijdag staat alles voor je klaar, je vind je bestelling op het schap voorzien van je naam. Het kan dus zonder contact afgehaald worden. Maar we zijn blij, als we een kort contactmoment met je hebben.

Graag tussen 11 en 13 uur afhalen.

Schikt het niet, dan vinden wij wel een ander moment.

Extra bestellingen, zoals verjaardagstaarten, worden natuurlijk vers voor je gebakken en kunnen op een ander moment en/of dag afgehaald worden.  

Inpakken

Het is wel handig, om een theedoekje of broodzakje voor het brood, bakjes voor de taarten en eventueel een tasje mee te nemen, als je je baksels komt halen. We proberen aan verpakkingsmateriaal te besparen en gebruiken bovendien herbruikbare bakjes en glazen flessen en potten. 

Betalen

Betalen kun je op meerdere manieren; je kunt het bedrag van tevoren overmaken. Hiervoor sturen we je graag het rekeningnummer, een betaalverzoek of een tikkie toe. Natuurlijk is ook contant betalen mogelijk (graag gepast in een envelopje) of met de pinpas, dat kan ook.